Unieke fotolocatie voor je personal branding foto’s 

Met het doel om zichtbaar(der) te worden voor hun klant(en) laten vrouwelijke én mannelijke ondernemers zich steeds meer in de kijker zetten. En hoe doe je dat beter dan met toffe personal branding foto’s? Tijd dus om een professionele branding shoot te plannen. Alleen voordat het zover is moet je een hoop keuzes maken. Denk hierbij aan kleding, (eventuele) visagie, props en niet te vergeten: dé locatie. Want hoewel de shoot om jou draait, kan de locatie van flinke toegevoegde waarde zijn.
Veel ondernemers kiezen voor een zakelijke of stijlvolle binnenlocatie, maar wat als jij een bijzondere draai wilt geven aan jouw uitstraling als ondernemer? Dan is een unieke fotolocatie voor je personal branding foto’s een must. De ideale manier om je mee te onderscheiden!
Daarom zet ik in dit artikel een aantal toffe locaties voor je op een rijtje. 

personal branding foto's op unieke locaties

De Zandwacht

Voor personal branding foto’s met een casual, beachy feel kun je niet de mist ingaan met de Zandwacht als fotolocatie. Het indrukwekkende kunstwerk torent hoog boven het Maasvlaktestrand uit; makkelijk te vinden dus. Je moet wel even je kuiten aan het werk zetten, maar geloof mij: het is de klim omhoog absoluut waard! Tijdens een shoot bij de Zandwacht hoef je dan ook geen standaard foto’s te verwachten; het immense kunstwerk biedt talloze mogelijkheden om te variëren met composities. Kortom, een unieke fotolocatie voor jouw branding shoot.

Station Brandstof

Deze locatie in Den Bosch fungeerde vroeger als tankstation, maar tegenwoordig is het dè place to be voor een bijzondere branding shoot. Zowel buiten als binnen kun je de tofste beelden (laten) maken. Dankzij de retro buitengevel is de entree dan ook het perfecte decor voor beelden met een vintage randje.

Radio Kootwijk

Nog zo’n toffe locatie vind je in de Veluwe; Radio Kootwijk is een voormalig radiostation waar je zowel binnen als buiten foto’s kunt laten maken. Wél betaal je een bedrag om binnen foto’s te mogen maken.
Mocht dit niet in je budget passen, dan is de buitenkant alsnog een heel geschikte setting voor unieke, zakelijke foto’s. 

personal branding foto's bij Pandhof van de Dom

C-Mine in Genk

Deze fotolocatie is weliswaar een eindje rijden, maar het is het autoritje méér dan waard! De C-Mine in Genk is een industrieel, cultureel en recreatief centrum; perfect voor een unieke branding shoot. Door foto’s te maken op deze locatie wijk je letterlijk én figuurlijk van de gebaande paden af. Het geeft je beelden een stoer en rauw tintje. 

Het Pandhof van de Dom

Ga je liever op de klassieke toer? Dan zit je gebakken met een fotoshoot bij het Pandhof van de Dom. In het centrum van Utrecht vind je de prachtige kloostertuin, omringd door een gotisch gangstelsel. Zorg wel dat je er vroeg bij bent. Zo voorkom je ongewenste photobombers. Geen ochtendmens? Plan je shoot dan aan het einde van de middag; grote kans dat de meeste bezoekers al zijn geweest. 

personal branding foto's bij de Zandwacht

Pyramide van Austerlitz

In de buurt van Utrecht vind je nog zo’n unieke fotolocatie voor je personal branding foto’s: de Pyramide van Austerlitz in de Utrechtse Heuvelrug. Zowel van boven als beneden kun je onwijs toffe beelden laten maken; volop opties om te variëren!
Fun fact: deze piramide werd gebouwd door de soldaten van Napoleon als eerbetoon. 

Kan ik jou helpen met een personal branding shoot?

Is het tijd om jezelf als ondernemer onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten? Laat een personal branding fotograaf dan professionele foto’s van je maken op (een) unieke fotolocatie(s). Als fotograaf help ik je niet alleen graag met de shoot zelf, maar ook met de voorbereidingen.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zoek je een unieke fotolocatie voor je personal branding foto’s? Laten we dan (vrijblijvend) een keertje bellen. Spreek ik je snel?