Reviews

Ondanks dat ik mij niet geheel 100% op mijn gemak voel voor de camera, had ik hier met Pauline geen last van. Ze maakte de sfeer erg ongedwongen en los. Ik ben dan ook super blij met de foto’s! Ik kijk met een trots gevoel naar mezelf, best een bijzonder gevoel . Vooral daardoor een hele mooie ervaring!

Fotoshoot - Utrecht

Pauline is zo’n zeldzaam persoon waarbij talent samen gaat met grote bescheidenheid. Ze heeft oog voor detail, durft vernieuwend te denken en doet wat ze belooft. Bij Pauline merk je dat het schieten van het perfecte beeld haar hoogste prioriteit heeft. Dat ze daarnaast ook nog een heel leuk mens is, krijg je op de koop toe!

Branding shoot -Spoorzone

Ik kan Pauline zeker aanbevelen. Ze stelt je op je gemak en weet vaak de leukste kiekjes te schieten op momenten wanneer je het niet verwacht; juist het ongekunstelde weet ze goed te vangen.

Pauline is een zeer prettige fotografe om mee te werken. Ze is kundig, heeft creatieve ideeën en maakt stoere foto’s. Ik ben enorm blij met het resultaat!

Door Pauline op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik ben het totaal niet gewend om voor de camera te staan en wist dan ook niet goed wat ik kon verwachten. Gelukkig voelde ik me erg op mijn gemak bij Pauline en is ze duidelijk met de aanwijzingen die ze geeft. Door de ontspannen sfeer en haar fijne werkwijze vond ik het zowaar leuk om voor de camera te staan en dat blijkt in het eindresultaat!

Pauline stelt jou als model goed op je gemak. Ik heb een shoot gedaan in enkel mijn ondergoed en dit was absoluut niet vreemd. Ze varieert veel in poses en heeft vernieuwende ideeën. Daarnaast weet ze heel goed met licht te spelen waardoor mooie plaatjes ontstaan.

Pauline weet je heel erg op je gemak te stellen. Het zijn foto’s geworden die precies laten zien hoe we zijn. Blij mee!!

Pauline, super bedankt voor de prachtige bedrijfsfoto’s! Dankzij jouw inlevingsvermogen was het zelfs een leuke shoot (en dat zegt iemand die niet graag poseert!). Het eindresultaat was verassend, knap hoe je met weinig licht toch zoveel detail weet vast te leggen.

Super leuke shoot gehad met Pauline. Ze zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en dat zie je in het eindresultaat. De foto’s zijn prachtig geworden!

Pauline is een bekwame en creatieve fotografe. Ze stelt je erg op je gemak bij het maken van de foto’s, wat maakt dat de foto’s passend zijn bij jou als persoon.

Branding shoot - zakelijk portret

Pauline is een ervaren fotograaf die weet wat ze doet. Ze geeft hele leuke tips. Ik vond het zelf best spannend, maar ze stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Pauline neemt alle tijd voor je. Daarnaast zijn de resultaten super mooi geworden en erg professioneel. Ik krijg er erg veel complimenten over.

Zwart wit portret

Het eindresultaat van de shoot was prachtig! Dat zegt genoeg over de samenwerking. Pauline is heel prettig in de omgang, weet wat ze wilt, staat open voor nieuwe ideeën en is goed in wat ze doet.

Zakelijk portret voor LinkedIn

Ik ben erg blij met de foto’s van de portretshoot. Pauline zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en denkt mee. Veel afwisseling in de foto’s door gebruik te maken van verschillende achtergronden, lichtval en poses. Kortom, ik raad Pauline zeker aan!

Castingfoto's met een olijfgroene achtergrond

Ik voelde meteen al een klik met Pauline, waardoor ik mij op m’n gemak voelde. En waardoor ik meteen mezelf kon zijn. Pauline is goed in het aansturen en in het perfectioneren van een plaatje. Ik vind haar een goede fotograaf en zou zeker nog eens voor haar lens willen staan.

Strijp S- fotoshoot

Pauline is een hele spontane, vrolijk en professionele fotograaf. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze is een topper, zowel tijdens haar werk en resultaten. Dank je wel, Pauline!