Reviews

Ondanks dat ik mij niet geheel 100% op mijn gemak voel voor de camera, had ik hier met Pauline geen last van. Ze maakte de sfeer erg ongedwongen en los. Ik ben dan ook super blij met de foto’s! Ik kijk met een trots gevoel naar mezelf, best een bijzonder gevoel . Vooral daardoor een hele mooie ervaring!

Fotoshoot - Domtoren

Pauline is zo’n zeldzaam persoon waarbij talent samen gaat met grote bescheidenheid. Ze heeft oog voor detail, durft vernieuwend te denken en doet wat ze belooft. Bij Pauline merk je dat het schieten van het perfecte beeld haar hoogste prioriteit heeft. Dat ze daarnaast ook nog een heel leuk mens is, krijg je op de koop toe!

Fotoshoot voor je portfolio - blauwe achtergrond

Ik kan Pauline zeker aanbevelen. Ze stelt je op je gemak en weet vaak de leukste kiekjes te schieten op momenten wanneer je het niet verwacht; juist het ongekunstelde weet ze goed te vangen.

Pauline is een zeer prettige fotografe om mee te werken. Ze is kundig, heeft creatieve ideeën en maakt stoere foto’s. Ik ben enorm blij met het resultaat!

Fotoshoot op verschillende locaties - Bunker 599

Door Pauline op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik ben het totaal niet gewend om voor de camera te staan en wist dan ook niet goed wat ik kon verwachten. Gelukkig voelde ik me erg op mijn gemak bij Pauline en is ze duidelijk met de aanwijzingen die ze geeft. Door de ontspannen sfeer en haar fijne werkwijze vond ik het zowaar leuk om voor de camera te staan en dat blijkt in het eindresultaat!

Pauline weet je heel erg op je gemak te stellen. Het zijn foto’s geworden die precies laten zien hoe we zijn. Blij mee!!

Pauline, super bedankt voor de prachtige bedrijfsfoto’s! Dankzij jouw inlevingsvermogen was het zelfs een leuke shoot (en dat zegt iemand die niet graag poseert!). Het eindresultaat was verassend, knap hoe je met weinig licht toch zoveel detail weet vast te leggen.

branding shoot Oisterwijkse Bossen en Vennen

Super leuke shoot gehad met Pauline. Ze zorgt er voor dat je je op je gemak voelt en dat zie je in het eindresultaat. De foto’s zijn prachtig geworden!

Pauline is een bekwame en creatieve fotografe. Ze stelt je erg op je gemak bij het maken van de foto’s, wat maakt dat de foto’s passend zijn bij jou als persoon.

branding shoot - zakelijk portret

Pauline is een ervaren fotograaf die weet wat ze doet. Ze geeft hele leuke tips. Ik vond het zelf best spannend, maar ze stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Pauline neemt alle tijd voor je. Daarnaast zijn de resultaten super mooi geworden en erg professioneel. Ik krijg er erg veel complimenten over.

Zwart wit portret

Het eindresultaat van de shoot was prachtig! Dat zegt genoeg over de samenwerking. Pauline is heel prettig in de omgang, weet wat ze wilt, staat open voor nieuwe ideeën en is goed in wat ze doet.

Zakelijk portret voor LinkedIn

Ik ben erg blij met de foto’s van de portretshoot. Pauline zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en denkt mee. Veel afwisseling in de foto’s door gebruik te maken van verschillende achtergronden, lichtval en poses. Kortom, ik raad Pauline zeker aan!

branding shoot - Kloostertuin in Utrecht

Ik voelde meteen al een klik met Pauline, waardoor ik mij op m’n gemak voelde. En waardoor ik meteen mezelf kon zijn. Pauline is goed in het aansturen en in het perfectioneren van een plaatje. Ik vind haar een goede fotograaf en zou zeker nog eens voor haar lens willen staan.

Fotoshoot Strijp S - portretfoto

Pauline is een hele spontane, vrolijk en professionele fotograaf. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze is een topper, zowel tijdens haar werk en resultaten. Dank je wel, Pauline!

review - castingfoto

Pauline werkt heel erg professioneel. Ze communiceert duidelijk en is heel erg transparant. Het was een hele prettig om voor haar camera te staan. Haar expertise en passie voor fotografie ademt duidelijk door de camera heen!

review - studio portret

Een hele fijne shoot gehad met Pauline. Het was comfortabel om voor de camera te staan en de foto’s zijn prachtig geworden!

branding shoot - centrum Den Bosch

Foto’s zien er goed uit. Dankjewel!! Erg blij mee.

branding shoot bij de Zandwacht

Ik voel me snel ongemakkelijk als er foto’s van me worden gemaakt. Na een minuut of 10 weet ik me vaak geen houding meer te geven en verstijft mijn gezicht. Bij Pauline gebeurde dit ook, maar ze hielp me er doorheen. We hebben vooral een hele ontspannen middag gehad waarbij we veel gelachen hebben. De tijd vloog zo voorbij tijdens de shoot en ik ben heel blij met het resultaat!

Zakelijk portret voor een reisadviseuse

Wat een leuke middag in de studio was het met Pauline. Heel veel rust, goede uitleg over de mogelijkheden en Pauline is een heel prettig persoon. En niet onbelangrijk; hele mooie foto’s. Ik ben er echt blij mee. Dank je wel, Pauline!

studiofoto's in Tilburg 1x1

Pauline liet me snel op mijn gemak voelen en dat zie je ook terug in de gemaakte foto’s. Ik kijk terug op een hele gezellige middag en ik ben erg tevreden met het resultaat.