Branding shoot

Je hebt me gevonden! Tussen al die bomen in het branding shoot bos. 

Natuurlijk kan ik je vertellen wat een branding shoot met mij anders maakt. Dan kan ik gooien met termen als ‘uniek’, ‘creatief’ en ‘innoverend’. Maar wat heeft een branding shoot gemeen met ondernemerschap? Voor mij is dat kwetsbaarheid. 

Branding shoot - lichtjes
Branding shoot - Den Bosch Rabobank

Driedubbele duik

De eerste stap die ik nam in het ondernemerschap vond ik doodeng. Het voelde als een driedubbele duik in het diepe. Kwetsbaarheid ten top. 

Dus ik snap hoe jij het ervaart. Je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, je website lancering, je eerste social media post; momenten waarbij je de champagne ontkurkt en tegelijkertijd denkt: oh boy, here we go. Laat een branding shoot nou net in diezelfde categorie vallen. Superleuk om te doen, maar tegelijkertijd ook een beetje eng. 

Zorg voor herkenbaarheid

Nu ben ik hier om jou gerust te stellen. Mijn doel is om jou mooi in beeld te brengen. Beelden waar jij jezelf in herkent. Als ondernemer, maar ook de persoon erachter.

Onbewust zoekt jouw klant ook naar een stukje herkenning in je foto’s. Diegene wil weten dat jij bekwaam bent als ondernemer. Maar hij of zij wil zich vooral met jou verbonden voelen.

Branding shoot - Station Brandstof

Kwetsbaar randje

Leuk gezegd, maar hoe bereik je dat? Een stap in de juiste richting zijn beelden met een kwetsbaar randje. Dat je tijdens de branding shoot net iets te uitbundig lacht, dromerig voor je uit kijkt of struikelt. Foto’s die minder voor de hand liggen, maar juist enorm herkenbaar zijn. 

Weet je waarom? Ze laten de mens achter de ondernemer zien.

Branding shoot zwart wit - Vlijmen
Branding shoot - portret zwart wit

Actief beroep

Heb jij juist een actief beroep? Hoe tof is het om dan beelden te hebben van jezelf aan het werk!

Een zogenaamd kijkje achter de schermen. En hoe geolied je organisatie ook is, er zal af en toe iets mis gaan. Van nature wil je deze ‘fouten’ verdoezelen. Maar is het niet heel menselijk als er soms iets mis gaat? 

Een taart die aangebrand uit de oven komt, je zoontje die de boekhouding overhoop haalt, je kat die tijdens een Zoom-meeting de spotlight steelt. 

Herkenbaarheid met een tikje humor. Dit soort beelden doen het vaak heel goed op social media. 

Hoe gaan we te werk?

Op voorhand bespreken we samen waar jij en je onderneming voor staat. 

Vanuit dit oogpunt bepalen we de sfeer die we gaan neerzetten. Vervolgens zorgen we dat de locatie en eventuele styling hier op aansluit.

Bij een branding shoot die buiten plaats vindt zijn we afhankelijk van externe factoren. Mocht er slecht weer voorspeld worden, wordt de shoot in overleg verplaatst naar een binnenlocatie of een andere datum. 

Kleding

Kleding

Verder wil je natuurlijk leuk gekleed gaan, maar hoe voorkom je dat jouw kleding overheerst? Ten eerste is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Kies daarom voor kleding waar jij je prettig in voelt en die bij jouw persoonlijkheid passen. Daarnaast raad ik aan om uitgesproken prints en drukke logo’s te vermijden.

Hou je van kleur? Probeer dan eens een kledingsetje met complementaire kleuren. Vaak zijn dit kleurencombinaties die je niet snel bij elkaar had gezocht. En toch werkt dit verrassend goed op beeld!

En misschien wil je wat meer variatie? Neem in dat geval meerdere kledingsetjes mee. Tijdens de shoot kan er van kleding gewisseld worden.

Branding shoot

Pakket 1
329
 • Advies styling / locatie
 • Tot 2 uur shooten
 • 15 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
 • Excl. BTW
 • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
 • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00 per foto

Branding shoot

Pakket 2
479
 • Advies styling / locatie
 • Tot 3 uur shooten
 • 25 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
 • Excl. BTW
 • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
 • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00

Yes, ik wil boeken!

Wil jij op de hoogte blijven van alle shoots? 

Volg mij dan nu!