Studioportret

Voor de camera staan is voor de meeste mensen al een uitdaging. Laat staan dat alle ogen op jou gericht zijn. Zelfs ik moet bekennen dat ik liever achter dan voor de camera sta.

Vind jij de spotlight al spannend genoeg zonder alle nieuwsgierige blikken? Laat dan jouw portret maken in de studio. In alle rust gaan we aan de slag in een prettige omgeving zonder al te veel invloeden van buitenaf.

Studio portret - Benthe

Wat zijn de voordelen?

Een studio portret heeft als voordeel dat we kunnen werken met elke mogelijke lichtopstelling. Door de ruime keuze uit apparatuur kunnen we de sfeer creëren die jij in gedachten hebt. Zacht licht geeft het beeld een romantisch tintje, terwijl hard licht een stoerder studio portret oplevert.
Yes, ik wil boeken!

Meer voordelen!

Verder is er volop ruimte waardoor we kunnen experimenteren met verschillende composities. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele pose. Wil je het wat minder statig? Dan maken we er een tof spontaan beeld van!

Ook is er een ruime keuze aan achtergronden. De optelsom van licht, compositie en achtergrond geeft een specifieke uitstraling aan elk portret.

Portretfoto studio – roze

Yes, ik wil boeken!

Het eindresultaat van de shoot was prachtig! Dat zegt genoeg over de samenwerking. Pauline is heel prettig in de omgang, weet wat ze wilt, staat open voor nieuwe ideeën en is goed in wat ze doet.
Mimi
Mimi
Pauline weet je heel erg op je gemak te stellen. Het zijn foto’s geworden die precies laten zien hoe we zijn. Blij mee!!
Marloes
Marloes
Pauline is heel lief en heeft creatieve ideeën. Ik heb een hele leuke dag met haar gehad en ben blij met het resultaat!
Aisha
Aisha
Ik kan Pauline zeker aanbevelen. Ze stelt je op je gemak en weet vaak de leukste kiekjes te schieten op momenten wanneer je het niet verwacht; juist het ongekunstelde weet ze goed te vangen.
Tommie
Tommie
Previous
Next

Studio portret

Pakket 1

189

 • Max. 1 persoon
 • Shooten tot anderhalf uur
 • 5 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
 • Gebruik van een professionele studio
 • Excl. BTW
 • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
 • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00 per foto


Yes, ik wil boeken!

Studio portret

Pakket 2

269

 • Max. 2 personen
 • Shooten tot 2,5 uur
 • 10 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
 • Gebruik van een professionele studio
 • Excl. BTW
 • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
 • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00 per foto


Yes, ik wil boeken!

Yes, ik wil boeken!

Previous
Next
Pauline is een zeer prettige fotografe om mee te werken. Ze is kundig, heeft creatieve ideeën en maakt stoere foto’s. Ik ben enorm blij met het resultaat!
Denise
Denise
Pauline stelt jou als model goed op je gemak. Ik heb een shoot gedaan in enkel mijn ondergoed en dit was absoluut niet vreemd. Ze varieert veel in poses en heeft vernieuwende ideeën. Daarnaast weet ze heel goed met licht te spelen waardoor mooie plaatjes ontstaan.
Guusje
Guusje
Pauline is een bekwame en creatieve fotografe. Ze stelt je erg op je gemak bij het maken van de foto’s, wat maakt dat de foto’s passend zijn bij jou als persoon.
Eline
Eline
Als er foto’s van mij gemaakt worden, vind ik dat meestal afschuwelijk. Ik weet nooit hoe te staan of te kijken. Soms krijg ik er zelfs paniek van. Bij Pauline was dit anders. Al tijdens ons mail contact voelde ik mij comfortabel. Dit werd alleen maar meer toen ik haar ontmoette bij de shoot. Ze is erg gepassioneerd over fotografie en vindt jouw comfort erg belangrijk. Alles ging in goed overleg en naar mijn inbreng werd goed geluisterd. Toen ik de foto’s zag , herkende ik mijzelf bijna niet. De dagen na mijn shoot bleef ik de foto’s steeds bekijken, niet gelovend dat ik dat echt was. Nog nooit heb ik mij zo goed gevoelt over mijn uiterlijk.
Benthe
Benthe
Previous
Next

Met zwart wit zit je altijd goed

Met kleur kan je een specifieke sfeer aan een foto geven. En door te spelen met complementaire kleuren creëer je weer een compleet ander beeld. Zwart wit, daarentegen, vereenvoudigt een beeld. Het legt de focus op de persoon die wordt geportretteerd, zonder enige afleiding. Je weet wat ze zeggen: less is more. 

Studio portret – minimalistisch
Previous
Next