Branding shoot met figuranten

Onlangs werd ik benaderd door Jacco en Ageeth; business- én levenspartners die op zoek waren naar een fotograaf voor een branding shoot met figuranten. Het idee was om het proces van de KernTalentenanalyse zo goed mogelijk in beeld te brengen. Bovendien hadden ze personal branding foto’s nodig voor hun nieuwe website. Een onwijs leuke opdracht die ik maar al te graag aannam!

Wat moest er op voorhand geregeld worden?

Voor het zover was, moesten er een aantal zaken besproken worden, waaronder de locatie en figuranten. Om de juiste doelgroep aan te spreken, zochten ze een binnenlocatie met een modern tintje, maar òòk een gezellige en uitnodigende sfeer stond op het wensenlijstje. Nadat we een aantal locaties (online) hadden bekeken, kwam er al snel een winnaar uit de bus: Suits and Sundays in Utrecht. Een parel van een locatie in het gezellige centrum van Utrecht. Ideaal om binnen en buiten te combineren in èèn branding shoot.
Om de KernTalentenanalyse duidelijk over te brengen op beeld, moest het proces in scène worden gezet. Om dit te doen, hadden we een aantal figuranten nodig. Zo doende hebben we een oproep geplaatst wat tot meerdere reacties heeft geleid. Uit deze selectie hebben Jacco en Ageeth twee personen gekozen.

personal branding shoot - Suits and Sundays