Fotoshoot voor ondernemers

   Als ondernemer zoek je naar manieren om jezelf te onderscheiden. Juist níet meegaan in de alledaagse massa; links gaan wanneer iedereen rechts gaat. Om je product of dienst te verkopen moet je opvallen en dat geldt ook ook voor jouw website en content op social media. Toch staat iedereens tijdlijn vol met minimalistische, in beige gedrenkte foto’s.
   Met een fotoshoot voor ondernemers leg ik jou vast op een manier die jouw klanten laat stoppen met scrollen. Het resultaat? Foto’s met mooi licht én een locatie die bij jou past. 

   Fotoshoot voor ondernemers in Den Bosch

   “Zichtbaar worden met foto’s die de aandacht grijpen”

   Fotoshoot voor ondernemers in Brabant

   Voorbereiding is key

   Natuurlijk wil je weten met wie je in zee gaat. Is er een klik? Zit je op dezelfde golflengte? Begrijpt de fotograaf wat je wil uitstralen? Allemaal vragen die vaak de revue passeren. En terecht!
   Om deze reden plan ik altijd een kennismakingsgesprek in om — jaja, it’s all in the name — kennis te maken, de gewenste sfeer én de mogelijkheden voor de fotoshoot voor ondernemers door te spreken.
   Vervolgens stuur ik je de offerte voor het gewenste pakket. Heb je wensen die afwijken van de twee pakketten? In dat geval stuur ik je een offerte op maat. Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum voor de fotoshoot voor ondernemers. Tijd om van iedereens tijdlijn te knallen! 

   Welke locatie voor de fotoshoot voor ondernemers?

   Het belang van de juiste locatie wordt vaak onderschat. Ja, je kunt overal toffe foto’s maken, maar past de locatie dan bij jou als ondernemer? Zo komt bijvoorbeeld een voedingsconsulent beter tot zijn/haar recht in een mooie keuken dan een natuurgebied.
   Toch is het kiezen van de juiste locatie niet zo makkelijk als het lijkt. Ga je voor een buitenlocatie? Dan spelen de weersomstandigheden en de drukte een grote rol. Bij een binnenlocatie, daarentegen, krijg je (vaak) te maken met een bepaald kostenplaatje en tijdsbestek waarin de shoot moet plaatsvinden. Maar ook licht kan hier een bepalende factor zijn.
   Om je hierbij te helpen, ontvang je bij het boeken van een fotoshoot voor ondernemers een document met de tofste binnen- en buitenlocaties. Kom je er niet uit? Geen paniek, ik denk graag met je mee! 

   Ondernemersshoot voor een mama coach
   Kleurrijke fotoshoot voor ondernemers

   Meerdere outfits

   Er is één vraag die ik regelmatig te horen krijg: is er tijd om van kleding te wisselen? Het antwoord daarop is kort, maar krachtig: jazeker! Tijdens een fotoshoot voor ondernemers is er ruimte voor één tot drie kledingwissels. Tip: werk met laagjes; de beste manier om volop te variëren! Denk aan blouses, jasjes en vestjes die je makkelijk kan wisselen.

   Wat kan je na de fotoshoot voor ondernemers verwachten?

   Na afloop ontvang je binnen 10 dagen de selectie foto’s. Hieruit maak je een keuze, waarna ik aan de slag ga met de nabewerking. Het eindresultaat ontvang je zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 10 dagen)

   Pauline is een ervaren fotograaf die weet wat ze doet. Ze geeft hele leuke tips. Ik vond het zelf best spannend, maar ze stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Pauline neemt alle tijd voor je. Daarnaast zijn de resultaten super mooi geworden en erg professioneel. Ik krijg er erg veel complimenten over.

   Het proces van een branding shoot

   De fotoshoot met Pauline was in één woord geweldig! Op de toffe locatie De Tramkade wist ze alle mooie plekjes en hoekjes om toffe foto’s te maken. Ze zag precies de plekken die passen bij mij en mijn bedrijf Lemontwist. Het klikte heel goed, en Pauline staat echt open voor té gekke ideeën. Ik vond het een hele leuke ervaring, de foto’s zijn super mooi dus ik ben er erg blij mee!

   fotoshoot voor creatieve ondernemers

   Ik ben niet echt iemand die vaak voor de camera staat. En wat ik vooral fijn vond is dat ze meedacht met de locatie. Ik vond het namelijk erg lastig om een locatie te bedenken die bij mij past, en dat is erg goed gelukt! Erg blij met het eindresultaat!

   Branding shoot in 's-Hertogenbosch

   Wat een fijne fotoshoot heb ik gehad met Pauline. We hebben vooraf contact gehad over mijn wensen en de haalbaarheid van de foto’s. Pauline denkt goed mee en ziet mogelijkheden waar ik die niet zag. Ze was ontzettend gezellig én geduldig , ook toen mijn kinderen in beeld wilden komen. Ik ben ontzettend blij met de foto’s en kan haar absoluut aanbevelen.

   Branding shoot voor ondernemers

   Pauline is een hele spontane, vrolijk en professionele fotograaf. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze is een topper, zowel tijdens haar werk en resultaten. Dank je wel, Pauline!

   Fotoshoot voor ondernemers in Eindhoven

   Ik voelde meteen al een klik met Pauline, waardoor ik mij op m’n gemak voelde. En waardoor ik meteen mezelf kon zijn. Pauline is goed in het aansturen en in het perfectioneren van een plaatje. Ik vind haar een goede fotograaf en zou zeker nog eens voor haar lens willen staan.

   Fotoshoot voor ondernemers in Utrecht

   Pakket 1
   €329 Excl. BTW

   Advies styling / locatie
   Tot 2 uur shooten
   12 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
   Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)

   Extra digitale beelden buiten dit pakket
   kosten € 13,00 per foto

   Pakket 2
   €409 Excl. BTW

   Advies styling / locatie
   Tot 3 uur shooten
   20 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
   Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)

   Extra digitale beelden buiten dit pakket
   kosten € 13,00 per foto

   Recente projecten

   Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?​

   Herkenbaarheid creëren bij jouw klant op een professionele manier.
   Wil je meer weten?