Fotoshoot in studio

Fotoshoot in de studio

Voor de camera staan is voor de meeste mensen al een uitdaging. Laat staan dat alle ogen op jou gericht zijn. Zelfs ik moet bekennen dat ik liever achter dan voor de camera sta. 

Dus vind jij de spotlight al spannend genoeg zonder alle nieuwsgierige blikken? Laat je dan fotograferen in de studio. In alle rust gaan we aan de slag in een prettige omgeving zonder al teveel invloeden van buitenaf.

De studio heeft als voordeel dat elke mogelijke lichtopstelling mogelijk is. Door de ruime keuze uit apparatuur kunnen we de sfeer creëren die jij in gedachten hebt. Zacht licht geeft het beeld een romantisch tintje, terwijl hard licht een wat stoerder beeld oplevert. 

Verder is er volop ruimte waardoor we kunnen experimenteren met verschillende composities. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele pose. Maar wil je het wat minder statig? Dan maken we er een tof spontaan beeld van!

Ook is er  een ruime keuze in achtergronden. De optelsom van licht, compositie en achtergrond kan een specifieke uitstraling aan elke foto geven.