Zorg voor herkenbaarheid bij je klant

Tegenwoordig moet je als (beginnende) ondernemer zichtbaar zijn op Google en social media. Kortgezegd: laten zien wie jij bent en waar je als ondernemer voor staat. Je wil dat jouw klant zich in jou herkent, maar hoe doe je dat? Door pakkende, professionele beelden met een vleugje persoonlijkheid in te zetten. En daar help ik jou graag bij! 

Previous
Next

Yes, ik wil boeken!

Branding shoot

Pakket 1

329

  • Advies styling / locatie
  • Tot 2 uur shooten
  • 15 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
  • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
  • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00 per foto


Yes, ik wil boeken!

Branding shoot

Pakket 2

479

  • Advies styling / locatie
  • Tot 3 uur shooten
  • 25 volledig bewerkte beelden in hoge resolutie
  • Excl. reiskosten (€ 0,35 per kilometer)
  • Extra digitale beelden buiten dit pakket kosten € 13,00


Yes, ik wil boeken!

Pauline is een ervaren fotograaf die weet wat ze doet. Ze geeft hele leuke tips. Ik vond het zelf best spannend, maar ze stelt je erg op je gemak tijdens de shoot. Pauline neemt alle tijd voor je. Daarnaast zijn de resultaten super mooi geworden en erg professioneel. Ik krijg er erg veel complimenten over.
Lisanne
Lisanne
Pauline maakt prachtige foto’s en heeft leuke ideeën. Een aanrader!
Nikki
Nikki
Ik ben geen fan van mezelf om op foto’s te zien, maar met Pauline durfde ik die uitdaging wel aan. Pauline is heel ontspannen in de omgang en geeft je het gevoel dat alles goed is. Als echte Bosschenaar waren we snel uit over de locatie en ik moet zeggen: Ik heb een heerlijke ochtend gehad! Het resultaat was voor mij zichtbaar op de foto’s. Ontspanning, plezier en mezelf kunnen en mogen zijn. Super samenwerking, ik zou het zo weer doen. Dank je wel Pauline!
Linda
Linda
De fotoshoot met Pauline was in één woord geweldig! Op de toffe locatie De Tramkade wist ze alle mooie plekjes en hoekjes om toffe foto’s te maken. Ze zag precies de plekken die passen bij mij en mijn bedrijf Lemontwist. Het klikte heel goed, en Pauline staat echt open voor té gekke ideeën. Ik vond het een hele leuke ervaring, de foto’s zijn super mooi dus ik ben er erg blij mee!
Renske
Renske
Ik ben niet echt iemand die vaak voor de camera staat. En wat ik vooral fijn vond is dat ze meedacht met de locatie. Ik vond het namelijk erg lastig om een locatie te bedenken die bij mij past, en dat is erg goed gelukt! Erg blij met het eindresultaat!
Jitske
Jitske
Previous
Next

Wie ben ik?

Wie is nou de persoon die de foto’s gaat maken? Nou, dat ben ik dus!

Ik ben Pauline en heb (hoe cliché ook) van mijn passie mijn beroep gemaakt. Maar wie ben ik verder? In een notendop: familiepersoon, rasechte Brabander, hondenliefhebber (vooruit, ook katten), en reisgek. 

Ga jij met mij de samenwerking aan? Leuk! Ik hoop van je te horen!