Hoe kies je de perfecte locatie voor jouw branding shoot?

Zó kies jij de perfecte locatie voor jouw branding shoot

Jouw branding shoot staat of valt met de gekozen locatie. Ga dus niet overhaast te werk en doorloop de stappen die ik hieronder heb beschreven. Zò kies jij namelijk de perfecte locatie voor jouw branding shoot. Het maakt niet uit of dit nu een stijlvolle binnenlocatie of natuurgebied betreft; belangrijker is dat de locatie bij jou past!

Past de locatie bij jou als ondernemer?

Laat je niet gek maken door alle prachtige locaties die je voorbij ziet komen op social media. Neem een stapje terug en bedenk welke kernwaarden jou als ondernemer definiëren. Belangrijk is dat je hierbij òòk de persoon achter de ondernemer in gedachten houdt. Is jouw werkwijze laagdrempelig en ben je in jouw vrije tijd veel in de natuur te vinden? Dan zal een buitenlocatie wellicht een betere keuze zijn voor jouw personal branding foto’s dan een chique ingericht kantoor.
Ben je daarnaast ook bewust van je ideale klant; creatievelingen zullen bijvoorbeeld sneller geneigd zijn om te kopen van iemand die zich in de markt zet met foto’s op een creatieve locatie.