Welke fotolocatie kies jij voor jouw branding shoot in Brabant?

Heb je binnenkort een branding shoot gepland staan? Spannend, maar ook onwijs leuk! Vaak wordt er gekozen voor een binnenlocatie, maar  buitenlocaties zijn misschien nog wel populairder. Helemaal met een zomers temperatuurtje.
Als rasechte Brabander shoot ik regelmatig in (Noord-)Brabant. Daarom besloot ik — voor de Brabanders onder ons — een artikel te schrijven over toffe fotolocaties in Brabant. Dus nu voor jou de vraag: welke fotolocatie kies jij voor jouw branding shoot in Brabant?

De Paleisbrug in Den Bosch - fotolocatie voor jouw branding shoot

Fotolocaties in Den Bosch

Hoewel ik in Tilburg ben geboren, voel ik me meer een Bosschenaar. Waarom? Los van de bourgondische mentaliteit vind je in Den Bosch de tofste plekken voor een branding shoot. Of je nu een zakelijke, creatieve of rustgevende locatie zoekt; in Den Bosch zit je goed.

Paleiskwartier

Achter het Centraal Station ligt de moderne wijk Paleiskwartier. Het barst hier van de zakelijke architectuur met een bijhorend lijnenspel. Kortom, de ideale plek om jezelf als zakelijke ondernemer te profileren.
Vergeet de Paleisbrug niet; door de roestbruine kleur en het vele groen kan je met de juiste kleurkeuze voor je outfit een prachtig contrast creëren.

De leukste fotolocaties voor jouw fotoshoot

Tramkade

Ben je juist op zoek naar een creatieve fotolocatie? Dan is de Tramkade de plek voor jouw kleurrijke branding shoot. Ook vind je hier genoeg hippe koffietentjes waar je foto’s kunt laten maken. Wel eerst even vragen natuurlijk 😉

Bossche Broek

Aan de rand van het centrum vind je dé perfecte fotolocatie voor een groenrijke branding shoot: de Bossche Broek. Door de ligging heb je een prachtig uitzicht op de Sint-Janskathedraal. Als Bosschenaar geef je zo meteen context aan je personal branding foto’s. 

Toffe fotolocatie voor jouw branding shoot - de Bossche Broek
De tofste locaties voor jouw branding shoot - de Moerputtenbrug

De Gruyterfabriek

De Gruyterfabriek is een begrip in Den Bosch. Al snel groeide het bedrijf uit van paardengrutmolen tot verwerkingsbedrijven (waaronder een koffiebranderij en cacaofabriek) en supermarktketen. Tegenwoordig zijn vele creatieve ondernemers in de Gruyterfabriek neergestreken.
Zowel binnen als buiten kan je hier toffe personal branding foto’s laten maken.

De Moerputten

Grote kans dat je deze plek (nog) niet kent, maar de Moerputten is écht de moeite waard! Je moet er wel de auto voor pakken, maar dan kijk je ook je ogen uit. Niet is alleen is de Moerputtenbrug een onwijs fotogenieke fotolocatie voor jouw branding shoot; het Halve Zolenpad is minstens zo mooi. Zonder uren in het vliegtuig te hebben gezeten, waan je je in een mangrovebos in Azië.

Fotolocaties in Tilburg

Tilburg staat niet bepaald bekend om zijn schoonheid. Toch is deze stad de afgelopen jaren uitgegroeid tot ‘the place to be-plek’ met hippe locaties. Hieronder vertel ik je waar je moét zijn voor een toffe branding shoot. 

De Spoorzone

De Spoorzone ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station. Het rauwe randje zorgt ervoor dat dit de ideale fotolocatie is voor jonge, creatieve ondernemers. Neem de omgeving in je op en let goed op toffe structuren. Wedden dat je hier de mooiste foto’s laat maken? 

Unieke fotolocatie voor jouw branding shoot in Brabant

De LocHal

Één van de tofste binnenlocaties van de Spoorzone is de Tilburgse bibliotheek, de LocHal. Je kijkt hier letterlijk je ogen uit; het is dan ook niet voor niets tijdens het World Architecture Festival uitgeroepen tot het beste gebouw in de wereld. Je snapt: deze benoeming belooft heel wat! En geloof ons, je zal niet teleurgesteld worden.
Neem vooraf wel eerst contact op je bezoek aan te kondigen.

Oisterwijkse Bossen en Vennen

Op 20 minuten rijden van Tilburg liggen de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Een prachtig bosrijk gebied waar je urenlang kunt ronddwalen. Om drukte te voorkomen doe je er goed aan om je bezoek vroeg in de ochtend of laat in de middag te plannen. Hiermee beperk je niet alleen de kans op pottenkijkers; ook het licht is dan een stuk mooier (helemaal in de zomer). 

Strijp S

Een all-time favoriet is Strijp S in Eindhoven. Wellicht herinner je het nog als het oude Philipsterrein, maar tegenwoordig huisvestigt deze plek vele creatieve bedrijven en horecazaken. Maar misschien nog wel belangrijker: door zijn industriële uitstraling is Strijp S een onwijs toffe fotolocatie voor jouw branding shoot. 

Strijp S - mooie locatie voor jouw fotoshoot

De Loonse en Drunense Duinen

Tilburg, Waalwijk én Den Bosch zijn omringd door de Loonse en Drunense Duinen. Zo krijg je meteen een goed beeld van de grootte van deze immens grote zandverstuiving. Welke ingang je ook neemt; uit het niets duikt dit prachtige natuurgebied met hoge zandduinen op.
Tip: laat foto’s maken tijdens zonsopkomst of zonsondergang. Gegarandeerd mooie beelden! 

De Noordkade 

In Veghel vind je ook een parel van een fotolocatie voor jouw shoot. En dat is de Noordkade; dé hotspot voor kunst, cultuur en eten. In een geweldige, industriële omgeving komt alles samen. Zowel buiten als binnen kan je hier de meest toffe branding foto’s maken. Wel moet je betalen om binnen foto’s te laten maken. Neem hiervoor contact met ze op. 

Ben je op zoek naar fotolocaties voor jouw branding shoot? 

Vind je het lastig om de juiste fotolocatie en fotograaf te vinden voor jouw personal branding foto’s? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. Zo help ik je niet alleen graag met de perfecte fotolocatie, maar ook met het kleurgebruik, kleding uitkiezen en poseren. 

Fotolocatie voor jouw branding shoot