Fotoshoot in Tilburg

Een fotoshoot in Tilburg? Really? Veel Brabanders zullen hun wenkbrauwen optrekken als ze dit horen. Dat komt doordat de meeste Brabanders Tilburg kennen als een echte industriestad, voornamelijk in textiel. Het stond vroeger bekend als een plek met weinig karakter. Den Bosch en Breda werden vaak boven Tilburg verkozen. Tot nu!

Laat je verrassen door de Spoorzone

Heb jij de laatste jaren Tilburg bezocht? Nee? Ik zeg: zeker doen! Sinds de opkomst van de Spoorzone is Tilburg een stuk hipper geworden. De Spoorzone ligt nabij het Centraal Station, dus ook goed te bereiken met de trein. Deze toffe plek heeft een rauw randje en biedt ruimte aan allerlei hippe tentjes. Perfect voor een branding shoot in Tilburg. Je kunt echt alle kanten op en als je op zoek bent naar een industriële omgeving, dan zit je hier goed!

Fotoshoot voor je portfolio - Tilburg

Lochal; Best Public Library of the World

Als je het mij vraagt is de mooiste plek van de Spoorzone de bibliotheek, genaamd de Lochal. De Lochal is in 2019 verhuisd van het Koningsplein naar de Spoorzone. Leuk feitje: deze plek is tijdens het World Architecture Festival uitgeroepen tot het beste gebouw in de wereld. De glazen buitenkant zorgt voor een prachtige lichtinval en daar worden wij fotografen héél blij van! Maar loop eerst een tijdje rond om alle pracht en praal op je in te nemen voordat je begint met fotograferen. Je zult zien dat er overal toffe plekjes te vinden zijn.
Heel begrijpelijk dat je staat te popelen om hier te fotograferen. Maar neem wel eerst contact op, dat is wel zo netjes.

branding shoot - Lochal in Tilburg

Het Spoorpark als fotoshoot locatie

Het Spoorpark is een andere unieke plek die geschikt is voor een branding shoot in Tilburg. Dit stadspark ligt aan de andere kant van het spoor waar jong en oud graag hun vrije uurtjes spenderen. Schrik niet, want het park is 10 hectare groot. Daarom wordt het ook wel het Central Park van Tilburg genoemd. Naast al het groen vind je er ook verschillende faciliteiten, waaronder skatebanen, een basketbalveld, een stadscamping, klimtoren en een restaurant. Het Spoorpark heeft dus genoeg te bieden als je gevarieerde personal branding foto’s wilt maken.

De Piushaven; vol met leuke plekjes

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Piushaven. Wat een toffe plek is dit! Ik ken dit gebied nog van vroeger toen mijn opa en oma hier woonden. Destijds was het één en al vergane glorie. Maar onlangs heeft de Piushaven een flinke make-over gehad en het resultaat mag er wezen. Dat blijkt dan ook uit de flink gestegen huizenprijzen.
Tegenwoordig is de Piushaven een echte hotspot. Het barst er van de leuke tentjes en je kan ook nog eens heerlijk aan het water zitten. Niet heel gek dat deze industriële plek zich perfect leent voor een fotoshoot in Tilburg.
Wil je de beelden zien die ik heb gemaakt in Tilburg en andere Brabantse steden? Vergeet dan niet om mijn portfolio te bekijken.

Kan ik jou helpen met een fotoshoot?

Wil jij ook in Tilburg (of een andere toffe stad) worden vastgelegd? Dat kan! Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.