Fotoshoot op Locatie

Fotoshoot op locatie

Bij een fotoshoot op locatie kan je juist weer profiteren van de variatie die vaak op één plek te vinden is. Door middel van een locatie kan je juist een stoer, chique of romantisch tintje aan je foto’s geven. En als de prachtige avondzon of ochtendzon tevoorschijn komt geeft dit net dat beetje extra.

Wat is belangrijk om te weten?

Bij een foto shoot die buiten plaats vindt zijn we afhankelijk van externe factoren. Mocht er slecht weer voorspeld worden, zal de shoot in overleg verplaatst worden naar een binnen locatie of een andere datum. 

Verder wil je natuurlijk leuk gekleed gaan, maar hoe voorkom je dat jouw kleding overheerst? Ten eerste is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Kies daarom voor kleding waar jij je prettig in voelt en die bij jouw persoonlijkheid passen. Daarnaast raad ik aan om uitgesproken prints en te drukke logo’s te vermijden.

Hou je van kleur? Probeer dan eens een kledingsetje met complementaire kleuren. Vaak zijn dit kleurencombinaties die je niet snel bij elkaar had gezocht. En toch werkt dit verrassend goed op beeld!

En misschien wil je wat meer variatie? Neem in dat geval meerdere kledingsetjes mee. Tijdens de shoot kan er van kleding gewisseld worden.