Fotoshoot in Den Bosch

Oké, als Bosschenaar ben ik enigszins bevooroordeeld. Maar als je het mij vraagt kan je niet de mist ingaan met een fotoshoot in Den Bosch. Met zoveel toffe plekken heb je de locaties voor het uitkiezen.
Dus waar te beginnen? Om je keuze wat makkelijker te maken, heb ik de leukste fotolocaties op een rijtje gezet.

In den Boerenmouw

Voor gezelligheid ben je in Den Bosch aan het juiste adres. Maar dat betekent dat je door de drukte over de koppen kan lopen. Niet ideaal wanneer je ontspannen voor de camera wilt staan. Om nieuwsgierige blikken te ontwijken, is het een beter idee om de zijstraatjes in te duiken; een stuk rustiger en veel authentieker!
Bij sommige zijstraatjes heb je een mooie doorkijk op de Sint-Janskathedraal, zoals bij In den Boerenmouw. Vele toeristen zijn je voorgegaan door deze unieke plek vast te leggen. Dus geef je eigen twist aan de foto’s door een andere compositie, kleurgebruik of ander licht te gebruiken. Toch is deze locatie een échte aanrader voor jouw fotoshoot in Den Bosch.
Een andere mooie plek, die vlakbij het drukke maar ook o zo mooie Uilenburg ligt, is het Uilenburgstraatje. Doordat je weinig last hebt van pottenkijkers, kan je in alle rust jezelf laten fotograferen. Maar misschien ben jij wel een vroege vogel? Dan kan je zelfs nog uitwijken naar de Uilenburg zelf!

Branding shoot met uitzicht op de Sint Jan

De Bossche Broek

De Bossche Broek is een natuurgebied aan de rand van het centrum. De ideale locatie voor een branding shoot in Den Bosch! Nou zul je je afvragen waarom? Ten eerste ligt de Bossche Broek aan de rand van het centrum, waardoor je makkelijk kunt uitwijken naar andere locaties. En daarnaast is het een unieke locatie met een prachtig uitzicht op de Sint-Jans Kathedraal.
Heb je liever een stoer tintje in je foto’s? Dat kan geregeld worden! Steek de weg over en je wordt direct verrast door een stadsmuur dat één en al rauwheid uitstraalt. Ook kan je alle kanten op qua compositie, dus lekker veel variatie.

Branding shoot - Bossche Broek

De Tramkade

Sinds een aantal jaar is de Tramkade enorm in opkomst. Hippe koffietentjes schieten als paddenstoelen uit de grond en verschillende ondernemingen zijn hier neergestreken. Er is voor ieder wat wils; industrieel, rauw, kleurrijk. Daardoor is de Tramkade de perfecte plek voor een fotoshoot in Den Bosch. De creatieve ondernemer kan hier zijn hart ophalen!

Kleurrijke branding shoot - Tramkade

Het Paleiskwartier

Vind jij het juist belangrijk om jezelf zakelijk te profileren in een architectonische omgeving? Dan is het Paleiskwartier een must. Deze relatief nieuwe wijk ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station. De vernieuwende architectuur zorgt voor een modern, maar zakelijk sfeertje tijdens jouw branding shoot. Hierdoor kun je de personal branding foto’s inzetten voor zowel je social media als je website.
Twee van mijn favoriete plekken zijn de Armada appartementen en de Paleisbrug. De Armada appartementen lenen zich goed als decor voor zakelijke foto’s. Maar de Paleisbrug is juist weer heel geschikt voor moderne foto’s die nét even anders zijn.
Jaaa, de keuze is reuze! Maar moet je dan kiezen? Nope. Beide locaties liggen op 5 minuten afstand lopen.

Fotoshoot in Den Bosch - Paleiskwartier

De Moerputten

Spendeer jij je vrije uurtjes graag in de natuur? Dan word je vast blij van de Moerputten: een prachtig natuurgebied buiten het centrum. Maar geen zorgen, ook vanuit de binnenstad ben je er in no-time. Na een autoritje van 5 minuten kan je hier bijkomen van de winkelende menigte.
Zodra je halverwege het pad bent, springt de Moerputtenbrug al snel in het oog. Niet gek dat deze fotogenieke brug vaak vastgelegd wordt. Maar als je het mij vraagt is het ‘Halve Zolenpad’ nòg leuker. En dan met name het vlonderpad; je waant in een verafgelegen oord in Azië, maar dan zonder twaalf uur te hebben gevlogen. Kortom, een heel unieke plek voor een fotoshoot in Den Bosch.

Branding shoot - de Moerputten

Toffe locaties in Den Bosch

Ben je ook benieuwd naar andere Brabantse steden? Lees dan zeker mijn blog over een fotoshoot in Tilburg. Wedden dat je geïnspireerd raakt?

Kan ik jou helpen met een fotoshoot in Den Bosch?

Wil jij ook vastgelegd worden in de mooiste stad van Brabant? Dan help ik jou graag verder! Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.