Familie shoot

Familie shoot in documentaire stijl

Je wilt graag je gezin laten vastleggen, maar door de vele aanbieders zie je door de bomen het bos niet meer. 

Herken je dat gevoel? Teveel fotografen die net niet datgene aanbieden wat je zoekt. Vaak zijn we druk in de weer met de dagelijkse beslommeringen en voor we het doorhebben is er weer een heel jaar voorbij gevlogen. Een jaar vol met geluksmomentjes, gekkigheid, krokodillentranen, en kleine ongelukjes. 

Hoe mooi is het om juist deze onverwachte momenten tastbaar te maken? Misschien is een familie shoot dan iets voor jou!

Familie shoot in documentaire stijl

Een kind die zijn geeuw niet kan onderdrukken aan de ontbijttafel, het ‘voor het slapen gaan’ ritueel, stoeien met de hond, dansjes in de huiskamer. Zelfs de momenten dat je je kind, huisdier of zelfs partner achter het behang wil plakken zijn waardevolle herinneringen. De gezonde maaltijd die in je kinds haar beland, je hond die de badkamer laat overlopen tijdens z’n wasbeurt, of je partner die de aardappels laat aanbranden. 

Kleine voorbeelden van hoe een huishouden met kinderen er aan toe kan gaan. De gezellige chaos, maar vooral de liefdevolle momenten. Vaak hoeft er niets opmerkelijks te gebeuren om een blik te vangen die boekdelen spreekt.

Wat kan ik verwachten? 

Maar de vraag is, hoe maak je deze onbewaakte momenten tastbaar? Daar kom ik voor om de hoek kijken! Met een familie shoot geef ik een realistisch kijkje in jouw eigen leven. Door de controle los te laten en het te laten gebeuren, valt alles op z’n plek. En doordat elke familie z’n eigen routine, gewoontes en karakter heeft, zijn unieke beelden gegarandeerd. Op deze manier wordt de dagroutine van je familie een mooie blijvende herinnering.